Campanii pay per click care surclasează concurența

Marketingul PPC este o formă de publicitate în care plătiți pentru fiecare click pe care îl primește anunțul dumneavoastră. Acest tip de marketing este avantajos deoarece vă puteți controla bugetul și plătiți doar atunci când cineva face clic pe anunțul dumneavoastră.

promovare-google-facebook-ads

Audit site gratuit

  Descopera serviciile noastre

  Serviciile noastre oferă companiilor posibilitatea de a se extinde și de a-și atinge obiectivele. Echipa noastră lucrează cu dvs. de la început până la sfârșit, astfel încât să vă puteți concentra asupra afacerii dvs.
  google ads - promovare google ads

  Google Ads

  Cu Google Ads, puteți crea anunțuri text, imagine și video care se adresează persoanelor interesate de ceea ce aveți de oferit.
  promovare reclama facebook ads

  Facebook Ads

  Anunțurile Facebook sunt o modalitate prin care afacerile își pot promova produsele sau serviciile către oamenii de pe Facebook.
  promovare reclama bing ads

  Bing Ads

  Permite companiilor să își facă publicitate în rețeaua Bing, care include motoarele de căutare Bing, MSN, Yahoo! și alte site-uri web partenere.
  promovare reclama remarketing ads

  Remarketing Ads

  Anunțurile de remarketing sunt de fapt anunțuri care se adresează persoanelor care au vizitat deja site-ul dumneavoastră.
  promovare reclama youtube ads

  Youtube Ads

  Anunțurile YouTube sunt o formă de publicitate care vă permite să ajungeți la publicul dumneavoastra țintă cu anunțuri video.
  promovare reclama google shopping ads

  Google Shopping

  Google Shopping Ads este o formă de publicitate online care permite companiilor să își prezinte produsele pe motorul de căutare Google.

  Consiliere specializată pt. site-ul dvs.

  Vom analiza gratuit site-ul dvs. web și vă vom furniza un raport cu privire la ceea ce am găsit.

   Analiza Gratuita

   DACA NU ESTI INCA CONVINS AFLA

   DE CE NOI?

   Știm de ce ai nevoie pentru a face din aplicația sau site-ul tău un real succes.

   Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, dezvoltatorii și specialiștii noștri în marketing au abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă duce afacerea la următorul nivel. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe.

   optiseo

   Informatii si noutati

   Vizitați blogul nostru pentru cele mai recente noutăți în materie de marketing și dezvoltare web. De la anunțuri despre noi produse si servicii la studii de caz pătrunzătoare, avem tot ce vă trebuie pentru a fi în fruntea competiției.