Imbunatațeste-ti strategia de angajare cu serviciile noastre de anunturi de recrutare pe retelele sociale.

Transforma modul in care atragi cele mai bune talente cu serviciile noastre specializate de publicitate. Elaboram si plasam in mod profesionist si strategic anunturile dvs. de angajare pe principalele platforme de socializare, asigurandu-ne ca acestea ajung la candidatii potriviti. Apelati la noi pentru a transforma procesul de angajare intr-unul mai eficient si mai performant!

promovare-google-facebook-ads

Programeaza o intalnire cu un specialist

  Elevati-va procesul de recrutare cu ajutorul publicitatii pe retele sociale

  Revolutionati procesul de angajare cu solutiile noastre de promovare targetata. Livram candidati de calitate superioara la usa dvs., asigurand in acelasi timp rentabilitatea si optimizarea brandului dvs. de angajator. Descoperiti potentialul de plasare strategica a reclamelor si suportul dedicat care va simplifica procesul de recrutare de la inceput pana la sfarsit.
  enhanced lead quality

  Campanii cu cost eficient

  Nu mai cheltuiți în exces pe site-urile de recrutare a locurilor de muncă. Campaniile noastre de promovare țintite vă oferă cel mai bun ROI, asigurându-vă că bugetul dvs. este investit pentru a ajunge doar la cei mai relevanți candidați.
  competitor research

  Candidati de calitate

  Mergeți la sigur doar cu potențiali candidați de calitate. Grație targhetării avansate, reclamele noastre filtrează rezultatele pentru a oferi candidați care se potrivesc perfect pentru posturile dvs. vacante.
  strategic targeting

  Plasare strategica

  Plasați-vă anunțurile de angajare acolo unde contează. Nu răspândim anunțurile dvs. întâmplător, ci le poziționăm strategic în fața profesioniștilor implicați care caută în mod activ noi oportunități de carieră.
  brand authority

  Branding angajator

  Maximizați brandul dumneavoastră de angajator cu un conținut care rezonează. Vă ajutăm să vă prezentați cultura și valorile companiei, atrăgând candidați care se aliniază cu viziunea și cultura organizației dvs.
  Comprehensive reporting

  Raportare detaliata

  Instrumentele noastre cuprinzătoare de raportare vă oferă o imagine clară a performanței campaniei dvs., ajutându-vă să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la strategiile dvs. de recrutare
  Expert Support

  Asistenta dedicata

  De la consultanța inițială până la optimizarea campaniei, suntem aici pentru a vă ajuta, asigurându-vă că anunțurile dvs. de angajare au cele mai bune performanțe și atrag talentele pe care le merită compania dvs.

  Afla mai multe cu ajutorul unei consultatii gratuite

  Programeaza acum o sesiune de planificare strategica gratuita. Obtine perspective valoroase de la expertii nostri in publicitate si fa primul pas spre succesul in recrutare.”

   Consultanță tehnică gratuită

   Planificați o întâlnire cu zero costuri

   INCA VA MAI GANDITI?

   DESCOPERITI AVANTAJELE COLABORARII CU NOI

   Viziunea dvs. merita ce e mai bun

   Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, dezvoltatorii si specialistii nostri in marketing au abilitatile si cunostintele de care aveti nevoie pentru a va duce afacerea la urmatorul nivel. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe

   optiseo

   Informatii si noutati

   Vizitați blogul nostru pentru cele mai recente noutăți în materie de marketing și dezvoltare web. De la anunțuri despre noi produse si servicii la studii de caz pătrunzătoare, avem tot ce vă trebuie pentru a fi în fruntea competiției.